FAQ

Vraag en Antwoord

Kan ik ook afwijkende maten bestellen?


Ja dat kan. Elke muur is anders en soms komt een andere maat gewoon mooier uit. Stuur ons een mailtje met je gewenste afmeting van je foto en je gewenste afwerking en we sturen je zo snel mogelijk de prijs toe.
Hoe hang ik het kunstwerk het beste aan de muur?


De foto's worden geleverd met een U profiel aan de achterzijde. Bij de grotere bouwmarkten zijn profieltjes te koop die je aan de muur kunt schroeven en hieraan kun je je foto weer ophangen. Handig en vooral heel snel recht!
Waarom duurt het Liquid Gloss werk langer dan Dibond en Plexiglas?


De Liquidgloss afwerking is een handgegoten afwerking. Dit vraagt deskundigheid en er zit een drogingstijd aan. De Gloss wordt maarliefst 2 keer over het kunstwerk gegoten. Doordat de gloss goed uitgehard moet zijn voor het gertansporteerd wordt heeft het gewoon een aantal dagen extra nodig.
De prijzen zijn hoger dan bij andere leveranciers, hoe komt dat?


Wij werken met de hoogste afdruk kwaliteit die er is. Dit is gelijk aan museum kwaliteit. Dat houdt in dat je Foto Kunst werk ruim 15 jaar heel mooi blijft. Bij goedkopere alternatieven zie je kleurverlies na verloop van tijd, laten zijkanten van de foto los, en laat lijm los achter de foto waardoor er luchtbellen ontstaan. Dat zul je bij deze werken niet zien.