Kees Hummel HR.jpg

KEES HUMMEL

Kees Hummel studeerde in 1998 af aan de Kunstacademie Den Haag. Hij vestigde zich als zelfstandig fotograaf in Amsterdam. De laatste jaren maakt hij veel architectuurfotografie voor architectenbureaus en projectontwikkelaars. Interieur en exterieur. Soms wordt jarenlang een bouwproject gevolgd en vastlegt.

Kees maakt ook portretten. De beelden kenmerken zich door een krachtige eenvoud. Zijn passie ligt in het precieze werken aan die ene unieke foto, zowel in de studio als op locatie. Zijn foto’s zijn voor jaarverslagen van diverse bedrijven, hij werkt voor Communicatie bureaus. Hij maakt ook vrij werk, o.a. foto’s vanuit het ambacht; zwart/wit beelden, pin-holes en gomdruk.

Hij werkte aan projecten samen met o.a. kunstenaar Frank Bruggeman, architect Jeroen Mensink en dichter/performer Arjan van Veelen.

Saskia_.jpg

SASKIA ZELLER

Saskia Zeller is een self-made fotograaf. Op haar achtste kreeg ze haar eerste camera en daar is passie voor fotografie opstaan. 

Na wat omwegen kwam ze uiteindelijk weer bij haar oude liefde, fotografie terecht. Ze focust zich voornamelijk op de mens dmv portret en kunst fotografie. De kunst fotografie van Saskia Zeller kenmerkt zich door emotie en een diepe betekenis. Het is haar doel om mensen te raken met wat ze zien omdat ze een stukje in zichzelf herkennen.  

kaat-stieber-netherlands.jpg

KAAT STIEBER

Elke foto die zij maakt, is een verbeelding van verhalen in haar hoofd waar verleden, heden en surrealisme samenkomen. Hierin proef je haar Nederlandse identiteit, haar voorliefde voor de oude Hollandse meesters en haar jarenlange ervaring in de theaterwereld. Elke foto bouwt zij haast schilderachtig op, waarbij ze zelf handmatig kostuums, decors en achtergronden maakt

Jan Willem (1 van 1).jpg

JAN WILLEM HOUWELING

Al op op  leeftijd is Jan Willem gefascineerd door fotografie. Tijdens zijn opleiding Gezondheidswetenschappen switch hij naar de fotografie. In de jaren die volgen bouwt hij een steeds verder groeiende klantenkring op. Het werkgebied bevindt zich grotendeels in de zakelijke markt en dan vooral binnen retail. Portretfotografie, fotoreportages van zakelijke bijeenkomsten en product- en reclame fotografie in eigen studio worden uiteindelijk de specialisaties van Jan Willem. Lichtgebruik, techniek, beeldbewerking en compositie maken zijn werkonderscheidend. Naast deze hele technische fotografie is er zijn vrije werk. Vanaf het begin is hij gefascineerd door vergankelijkheid, vergane glorie, dat wat niet meer is. Zijn vrije werk is spits zich toe op deze veegankelijkheid en de bijzondere momenten dagelijks om ons heen. Zie de "apen"en 'ooievaar.

website_0206.jpg

GOVERT DE ROOS

Govert de Roos ontwikkelt al op een hele jonge leeftijd zijn passie voor fotografie. Het begint met zijn liefde voor popmuziek en de uitdaging om tijdens liveconcerten vooraan met de echte fotografen mee te schieten. Hij heeft een uitermate succesvolle carrieere als pop fotograaf en fotografeer DE sterren van de jaren 80,90 en 00. 

Toch is de glitter en glamour die hen omringt niet waar hij op uit is. Met zijn foto’s wil Govert de Roos zoveel meer laten zien dan wat er aan de buitekant te zien is. Govert is uniek in zijn fotografie door de muur te doorbreken bij mensen die voor zijn camera staan.